Du kan låne fra kr 10 000 til kr 75 000 hos Fokuslån. Med et forbrukslån slipper du å tenke på å stille sikkerhet for lånet og det er heller ingen som blander seg opp i hva du bruker lånet til. Så har du fått en eller flere uforutsette utgifter, kanskje bilen må gjennom en dyr reparasjon eller hvitevarene trenger å bli byttet ut vil et forbrukslån kunne benyttes til dette formålet. Dette gjelder også om du har brukt for mye penger på kredittkortet og ønsker å refinansiere gjelden til et rimeligere lån. Det er i prinsippet kun fantasien som setter grensen for hva et forbrukslån kan benyttes til. Men du bør selvsagt tenke seg godt om før du tar opp et forbrukslån. Lånet skal betales tilbake og det koster en del penger i renter, men det også gjøre hverdagen mye mer behagelig.

Sett opp ditt eget budsjett hos Fokuslån

Hos Fokuslån er de opptatt av at du som mulig lånekunde har god kontroll på din økonomi. Dette betyr at du vet hva det vil koste med et lån og hva det vil si for ditt private budsjett. Du kan også sette opp ditt eget budsjett på nettsiden til Fokuslån, noe som vil gjøre det enklere for deg å se hvilke konsekvenser det får for økonomien din å betale ned på et lån. Dette er i alle sin interesse. Du får god kontroll og Fokuslån sikrer at lånet blir betalt tilbake. En fordel hos Fokuslån er at du kan begynne en nedbetalingsperiode med tre måneders rente og avdragsfrihet. Dette er en god begynnelse på tilbakebetalingen av et lån.

Betingelse banken gir deg

Forbrukslån hos Fokuslån kan nedbetales i inntil 80 måneder eller litt over seks år. Ved å bruke lånekalkulatoren på nettsiden til Fokuslån kan du beregne hvor mye du må betale hver måned, avhengig av lengden på nedbetalingen og lånebeløpet selvsagt. I tillegg til avdragene må du også betale rente på lånet. Den effektive renten hos Fokuslån ligger på mellom 19,8% og 28,36%, dette er inklusiv alle andre gebyrer som er knyttet til lånet. Det er viktig å få med seg at den effektive renten er den endelige prisen du betaler på et lån.

Om du ønsker å søke om et lån hos Fokuslån, så gå inn på nettsiden deres. Fyll ut alle opplysningene i søknadskjemaet og send det inn. Gjør du dette i åpningstiden fra kl. 08 til 18 på hverdager, så mottar du svar innen en time. Blir det positivt mottar du kort tid etter en mail med tilbud om lån og hvilke betingelser som er knyttet til dette. Les det hele gjennom og signer på lånet med din BankID om du kan aksepterer vilkårene. Da vil lånet bli utbetalt senest etter noen få dager.